Ofte stillede spørgsmål

Hvordan monteres udendørs bruseren med gasvandvarmer?

 Udendørs bruseren, er utrolig let at montere og kræver blot nogle skruer. Det er vigtigt at bruserene kommer i læ for regn, for at forlænge levetiden. Her vil det være optimalt at bygge en afdækning til bruseren, som overholder 40 cm fri luft i toppen og 10-20 cm i siderene. Når udendørs bruseren er monteret, så kan gas- og bruser udstyr skrues på. Herefter er udendørs bruseren klar til brug.

Hvad følger med udendørs bruseren med gasvandvarmer?

 Vores udendørs bruser kræver blot en gasslange og regulator, samt to stk. 1.5V D batterier. Gasslange og regulator, kan tilkøbes på vores webshop. Der medfølger et standard brusehoved til udendørs bruseren. Hvis man ønsker en opgradering af bruseoplevelse og look, så kan der på hjemmesiden også tilkøbes diverse ekstra bruserhoveder.

 Hvad er forskellen på sommer og vinter indstillingerne på gasvandvarmeren?

 Når udendørs bruseren står på sommer– så bliver vandet ikke mere end 35 grader varmt, for at spare på gasforbruget. Ønsker man højere temperatur, så er det enkelt at slå over på vinter indstillingen, som kan give op til 60 grader varmt vand.

 Hvor lang leveringstid har udebruser.dk?

Udebruser.dk sender med Post Nord 1-3 dages levering. Ofte bliver bestillinger, der er købt inden kl. 15, blive afsendt samme dag og du vil modtage pakken dagen efter.                                                            

Se vores udvalg her