'

Handelsbetingelser

Betaling
Udebruser.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Udebruser.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Er der tale om restordre, så kan det i nogle tilfælde være at vi hæver pengene før - da tilladelsen til at hæve penge på dit kort udløber.  

Har du spørgsmål dette, så tøv ikke med at kontakt os.

Levering
I højsæsonen skal der forventes mellem 3-5 hverdages levering

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen - derved sendes produktet retur til kunden. 

Ved reklamation bedes ordre nr og beskrivelse af fejlen til kundeservice@udebruser.dk, hvis produktet er fuldt funktionsdygtig eller fejlen kan udbedres, sendes produktet retur til kunden jf. købeloven.

Udebruser.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Væsenlige ombygninger til f.eks. opvarmninger af pools, varmeanlæg i vinduespudserbiler m.m - der vil kundens reklamationsret bortfalde.

Modtager Udebruser.dk Aps reklamationsprodukter, hvor der gentagende gange kan konkluderes at produktet er funktionsdygtig - så vil der bliver opkrævet fragtomkostninger + et gebyr på 500 ex moms.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

udebruser.dk APS 

Kundeservice@udebruser.dk
Tværvej 2, 9240 sebbersund

9200, Aalborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Vi anbefaler at man skærmer gasvandvarmeren for vind og vejr - for at opnå optimal beskyttelse. Gasvandvarmere placeret uden ly for vind og vejr, dækkes ikke at reklamationen.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Produkter der er afprøvet, bortfalder fortrydelsesretten. 

Returneringsomkostninger afholder af køber, med mindre andet er aftalt.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@udebruser.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Annoncer:

Vi tager forbehold for prisfejl i online annoncer, vist på Google eller Facebook. Udebruser.dk har ret til annullere ordre med prisfejl, grundet prisfejl.